Hoppa till innehåll

Kurslitteratur

köper du på Vildhallon förlag:

Produktdetaljer

VILDHALLON: VILD024

Den Göteborgsbaserade låtskrivaren och författaren Christina Kjellsson har redan släppt hela sju skivor, fyra böcker samt vunnit ett flertal priser och utmärkelser (bland annat Fred Åkerström-stipendiet 2004, Svenska vispriset 2015 samt Årets Visa på Manifestgalan 2020).

Christina Kjellsson håller även populära workshops för låtskrivare under det egna framtagna märket Rim & Reson. Under 2022 ges nyutgåvan av läroboken med samma namn ut via Vildhallon.

En sångtext är en vilja till kommunikation och vad är det egentligen som gör att en sång fastnar hos lyssnaren? Rim & Reson är en enkel och praktisk metod för bearbetning av låttexter. Du får också hantverkstips och en rad exempel på hur en låttext kan konstrueras.

Nyutgåvan av Rim & Reson har fått sig en rejäl genomgång när det gäller text och layout. Resultatet är en lättsam bok fullmatad med tips om hur man skriver låttexter som håller en hög kvalité. Bokens omslag är gjort av Jonnie Hedqvist och inuti finns svart-vita illustrationer av Karin Casimir Lindholm som vackert kompletterar bokens texter och budskap.

Om boken:

Titel: Rim & Reson
Format: 148 x 210 mm
Språk: Svenska
Omslag: Häftad
Antal sidor: 114
Förlag: Vildhallon
Författare: Christina Kjellsson
Formgivning: Adam Yngvesson
Illustrationer: Karin Casimir Lindholm
Omslag: Jonnie Hedqvist
Författarfoto: Ola Kjelbye
Vikt: ca 200 gram
ISBN: 978-91-986394-5-2
Beräknat upptryck: Sommaren 2022